EVVA cilindri

SISTEMI ZAKLJUČAVANJA

EVVA cilindri

Koji sistem za zaključavanje je pogodan za Vaše zahteve? Prilikom odabira samog sistema koji ispunjava Vaše potrebe, odabir generalnog ključa predstavlja veliki izazov. Obično se razlike i prednosti pojavljuju u tehničkim karakteristikama samih proizvoda. Stoga je izbor odgovarajućeg poslovnog partnera ključ za dugoročnu saradnju. Bezbednosna rešenja i opšti/generalni ključevi su dugoročno, sigurno i promišljeno ulaganje, a dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Kako najbolje možemo da Vam pomognemo u vašoj odluci?
Naši sistemi nude najviši nivo bezbednosti, ali bezbednosni i organizacioni uslovi variraju prema potrebama različitih industrija i vrste gradnje. Zbog dugogodišnjeg iskustva CP Security-a je pravi izbor sistema za zaključavanje koji će zadovoljiti potrebe i zahteve Vašeg poslovanja.

Kontaktirajte nas

01.Centralni sistem

Centralni cilindri su projektovani za javne prostorije (npr. Glavni hol, garažu, podrum). Grupni ključevi za oključavanje centralnih cilindara. Svaki ključ je različit i ima individualne cilindre, jedan cilindar je za stan, a drugi je centralni cilindar za podrume, garaže. Primena: stambene zgrade i poslovni objekti...

Centralni sistem zaključavanja

02.Sistem glavnog ključa

Sistem u kome glavni ključ otključava sve cilindre u sistemu. Primena: obrazovne ustanove, domovi zdravlja, domovi za stare, industrijski objekti, poslovni prostori, ministarstva, kulturni i rekreativni objekati, bolnice, hoteli...

Sistem glavnog ključa

03.Sistem master ključa

Sistem u kome glavni ključ otključava određene podcilindre dok generalni ključ otvara sve cilindre u sistemu. Primena: obrazovne ustanove, domovi zdravlja, domovi za stare, industrijski objekti, poslovni prostori, ministarstva, kulturni i rekreativni objekati, bolnice, hoteli...

Sistem master ključa

MCS (Premium plus)

Ovaj jedinstveni sistem za zaključavanje zasnovan je na kombinaciji dve tehnologije. Magnetni i mehanički koderi nude bezbednosna rešenja i brave za čak i najkompleksnije zahtevne i potrebe. Pruža maksimalne, pravne, organizacione, tehničke i tehnološke mere pristupa u slušaju neovlašćenog kopiranja ključeva.

Kontaktirajte nas

3KSplus (Premium)

Sa svojim izuzetnim povratnim ključem, sistem se ističe zbog svog jedinstvenog, patentiranog sistem rada bez suspenzije. Sistem je otporan na sve vremenske uslove i pogodan je za zaštitu kompleksnih pristupnih tačaka. Protiv neovlašćenog kopiranja kjučeva dostupne su vrhunske pravne, organizacione i tehničke mera.

Kontaktirajte nas

ICS (Napredni)

Ovaj sistem zaključavanja je posebno pogodan za dobro strukturirane sisteme glavnog zaključavanja. Sa tvrdim, povratnim ključem, ICS pruža sigurnost i udobnost u isto vreme. Protiv neovlašćenog kopiranja kjučeva dostupne su vrhunske pravne, organizacione i tehničke mere.

Kontaktirajte nas

EPS (Standardni)

Ovaj sistem naprednog zaključavanja ispunjava sve potrebne zahteve savremenih bezbednosnih tehnologija. Nudi trostruku dodatnu zaštitu od neovlašćenog kopiranja ključeva putem vrhunskih pravnih, organizacionih i tehničkih mera.

Kontaktirajte nas